ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

4:29 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.
Μια εκτεταμένη έρευνα που έγινε στο Νιου Τζέρσευ των ΗΠΑ σε ασθενείς με ΣΚΠ αφού βαθμολογήθηκε ανάλογα το επίπεδο της ατροφίας του εγκεφάλου και των παρενεργειών της ΣΚΠ στο ΚΝΣ μετά έλαβαν χώρα διάφορες ψυχομετρικές αναλύσεις προκειμένου να αναλύσουμε την γνωστική ικανότητα των ασθενών.
Πέρα από την γνωστική ικανότητα των ασθενών αυτό που έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση είναι ότι παράλληλα με τις γνωστικές λειτουργίες στις οποίες εκπαιδευτήκαν ουσιαστικά οι ασθενείς, υπήρχε μια ουσιαστική βελτίωση και της κλινικής συμπτωματολογίας. Έτσι λοιπόν στις περιπτώσεις αυτές, πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ασθενείς με ΣΚΠ που προσπαθούν να κρατήσουν τον εγκέφαλο τους σε καλή κατάσταση ταυτόχρονα έχουνε μεγάλες ελπίδες να βελτιώσουν και την κλινική συμπτωματολογία.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share