ΑΠΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

1:58 μ.μ. by Dr D. Kountouris
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 90%, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Επειδή όμως τακτικά έχουμε τη συνύπαρξη της σκλήρυνσης κατά πλάκας με επιληπτικές κρίσεις, μια μορφή από αυτές, οι απλές αισθητικές κρίσεις, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Στις απλές αισθητικές κρίσεις υπάρχει μια συγκεκριμένη διαταραχή, πιθανών λοιμώδους αιτιολογίας, στον  οπισθορολανδικό αισθητικό φλοιό ή στην οπίσθια κεντρική έλικα. Πρόκειται για την έδρα του αισθητικού κέντρου, δηλαδή περιοχές που καθορίζουν την έδρα του αισθητικού κέντρου. Η παρανόηση στη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι ότι αυτές οι διαταραχές λαμβάνονται σαν αποτέλεσμα λοιμώδους εστιακής βλάβης και όχι σαν επιληπτικές κρίσεις, με αποτέλεσμα να μην δίνεται και η ανάλογη θεραπεία.

Ετικέτες , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share