ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

2:31 μ.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΨΩΡΙΑΣΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ Ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ.
Επειδή και η ψωρίαση πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, η οποιαδήποτε θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας μπορεί να έχει άμεση επήρεια και στις διαταραχές της ψωρίασης. Αυτό ήδη είναι γνωστό από τη χρήση της κορτιζόνης που έχει ευεργετικά αποτελέσματα˙ δυστυχώς όμως  προσωρινού χαρακτήρα. Στην περίπτωση που συνυπάρχουν τα δυο νοσήματα είναι αναγκαία μια μακροχρόνια αντιμετώπιση, φαρμακευτικά, και των δυο νοσημάτων, προκειμένου να κερδίσουμε με μια θεραπευτική αγωγή δυο θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share