ΣΚΠ ΚΑΙ ΟΞΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

3:11 π.μ. by Dr D. Kountouris

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΣΧΥΡΗΣ ΏΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έγινε ιδιαίτερα γνωστή και υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης της, εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο φόβητρο για ασθενείς και γιατρούς, ιδιαίτερα όταν δείχνει το επιθετικό της πρόσωπο σε ορισμένες επιπλοκές. Μια τέτοια περίπτωση είναι η εμφάνιση ενός οξύ επεισοδίου χειροτέρευσης, κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Η αμηχανία είναι τότε πολύ μεγάλη σχετικά με την περαιτέρω ιατρική συμπεριφορά και το ερώτημα πως πρέπει να συνεχιστεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει μεγάλο απόθεμα ψυχραιμίας για γιατρό και ασθενή και η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share