ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;

10:14 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΗΜΕΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Σε ότι αφορά αυτές και σε ένα σεβαστό έλλειμμα πληροφόρησης έως και παραπληροφόρησης. Συγκεκριμένα, όταν υπάρχει επιτυχής θεραπευτική αγωγή δε συνεπάγεται και μια αυτόματη λύση του προβλήματος σε μικρό χρονικό διάστημα.  Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ξεχωρίζουμε την θεραπεία από την αποκατάσταση. Η θεραπεία μπορεί να έχει πιθανόν και σε γρήγορα διαστήματα ικανά αποτελέσματα, αλλά να συνοδεύεται και από ανεβοκατεβάσματα. Αντίθετα, η αποκατάσταση, αργά και σταθερά, θέλει μια σοβαρή καθημερινή ενασχόληση μαζί της για να φτάσει στο μέγιστο  θετικό αποτέλεσμα. Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν αυτή τη διαφορά και να τροποποιούν τη ζωή τους ανάλογα.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share