ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ΤΑΣΗΣ

1:34 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ΤΑΣΗΣ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΜΒΛΕΙΑ ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΈΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Επειδή αυτός ο τύπος της κεφαλαλγίας έχει μια χρόνια και έντονη, σταθερής έντασης, συμπτωματολογία με μια διαταραχή της αιματολογικής ροής στον αυχένα επηρεάζει πολλές φορές δυσμενώς ή ακόμη κάποιες φορές προκαλεί την εμφάνιση αυξημένης συμπτωματολογίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο πρέπει να το ξέρουν αυτό και αφού αφήσουν να πιστοποιηθεί η διάγνωση, να λάβουν μια ανάλογη θεραπεία από το θεράποντα γιατρό, προκειμένου να αποφευχθούν οι επιπλοκές χωρίς λόγο.

Ετικέτες , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share