Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΛΙΠΟΣΩΜΙΑΚΗ ΔΟΞΟΡΟΥΒΙΚΙΝΗ

1:22 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΛΙΠΟΣΩΜΙΑΚΗ ΔΟΞΟΡΟΥΒΙΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.
Η ιδιαιτερότητα αυτής της ουσίας είναι ότι ,τεχνικά, περιβάλλεται από ένα στρώμα λίπους, το λεγόμενο λιπόσωμα, το οποίο έχει δυο ουσιαστικά προτερήματα. Η λιποσωμιακή δοξορουβικίνη, λόγω των λιποσωμάτων, έχει περισσότερο χρόνο να μείνει επικολλημένη και να εξουδετερώσει τα καρκινικά κύτταρα και κατά δεύτερο λόγο να μειώσει στο ελάχιστο τις παρενέργειες τους έναντι των υγιών ιστών. Από σύμπτωση παρατηρήσαμε τη λιποσωμιακή δοξορουβικίνη σε δυο ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, μιας ελαφριάς και μιας προχωρημένης μορφής. Και οι δυο ασθενείς δέχτηκαν για μακρύ χρονικό διάστημα τη θεραπεία αυτή και κατόπιν συγκρίνοντας τα αποτελέσματα της, όσον αφορά τη δράση για το μαστό αλλά και τη νευρολογική συμπτωματολογία, βρέθηκε μια ουσιαστική βελτίωση και στις δυο περιπτώσεις. Η μια μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, διότι ήρθε μια μη αναμενόμενη βελτίωση λόγω εξάντλησης των υπολοίπων ανάλογων θεραπειών.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share