ΣΚΠ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ CELLCEPT

5:32 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΝΟΣΗΜΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Μεταξύ των άλλων φαρμάκων που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ΣΚΠ είναι και το Cellcept το οποίο όμως τον τελευταίο καιρό έχει αποσυρθεί από την χρήση διότι υπάρχουν παρενέργειες.
Ο οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής συμβούλευσε την απόσυρση του λόγω της υπόνοιας πρόκλησης μιας βαριάς μορφής εγκεφαλοπάθειας της (PML).
H παραγωγός εταιρεία η Ελβετική Ross θα επαναλάβει έρευνες για πιστοποίηση της παρενέργειας και θα υποβάλλει νέα μελέτη επαναθεώρησης.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share