ΣΚΠ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

1:45 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.
Βέβαια αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον χρόνο της διάγνωσης της, τον τρόπο θεραπείας και αντιμετώπισής της.
Επειδή τα περισσότερα από αυτά είναι εφικτά και ιδιαίτερα σε δημόσιες θέσεις που υπάρχει και μεγαλύτερη κατανόηση υφίσταται μια δυνατότητα ισορροπίας. Εδώ όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερο αξίωμα. Πρώτα η υγεία και μετά η δουλειά.
Θα πρέπει ο εργαζόμενος και ο εργοδότης που θα πρέπει να το αποδεχτεί να δώσει στον ασθενή – άρρωστο την δυνατότητα εργασίας στα όρια των δυνατοτήτων του.
Κάθε είδους υπερβολή δημιουργεί πρόβλημα. Ιδιαίτερα ο εργαζόμενος ασθενής στην σύγχρονη στρεσογόνο κοινωνία πρέπει να ξέρει τα όρια του και εκεί ακριβώς να τοποθετεί την έκφραση εκτέλεσης του καθήκοντός του.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share