Η ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

5:09 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΟΧΗΣ».
ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, «ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ».
Όντως η θεραπεία πάντοτε είναι πολύ πιο περίπλοκη και συνίσταται ανεπιφύλακτα προσοχή.
Μια από τις μεγάλες επικινδυνότητες στην εξέλιξη της ΣΚΠ είναι ο καλοκαιρινός καιρός της Ελλάδος. Αυτή η γλυκιά έως ενοχλητική ζέστη που επιτρέπει για ώρες την παραμονή στο έξω περιβάλλον με τον πολύ ιδρώτα και το δροσερό αεράκι και μετά την προστασία κάτω από ένα air-condition είναι κίνδυνος – θάνατος για επιπλοκές της ΣΚΠ.
Πάνω από 20% των ασθενών έχουν τέτοιου είδους προβλήματα τα καλοκαίρι και το δυσάρεστο είναι ότι κάτω από την πίεση του χρόνου αρκετές φορές οι γιατροί δεν μπορούν να προειδοποιήσουν ιδιαίτερα έγκαιρα.

Ετικέτες , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share