ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΠ

5:47 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ.
Το ρητό επιβεβαιώνεται και αυτή την φορά για ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα άτομα με ΣΚΠ.
Πρόκειται για περικοπή δαπάνης τόσο για την έρευνα όσο και για την αλλαγή πολιτικής των φαρμακευτικών εταιρειών απέναντι στην ομάδα αυτή.
Μέχρι τώρα οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν δαπανήσει και έχουν κερδίσει βέβαια τεράστια ποσά με «ειδικές θεραπείες» που έχουν προτείνει για ανθρώπους του χώρου αυτού.
Επιλεγμένες μονάδες γιατρών και κλινικών κάτω από την στήριξη των εταιρειών έχουν εφαρμόσει και έχουν εξειδικευτεί σε αυτά τα προγράμματα που έχουν φέρει τεράστια δημοσιότητα αλλά πολύ φτωχά αποτελέσματα. Και όπως γίνεται στον καπιταλισμό το μεγάλο κέρδος έρχεται μετά από την παρατεταμένη εφαρμογή του εκάστοτε προγράμματος που δείχνει ότι θα διακοπεί τώρα λόγω της κρίσης. Οι μεν φαρμακευτικές εταιρείες θα αλλάξουν πολιτική οικονομική λόγω των πραγμάτων που θα έχει απήχηση και στους συνεργαζόμενους γιατρούς.
Επομένως θα χρειαστεί για τους ασθενείς μια πιο εντατική θεώρηση των πραγμάτων και εντονότερη συμμετοχή.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share