ΠΥΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

7:26 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΓΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.
Έτσι λοιπόν οι πυρετοί που εμφανίζουν πολλές φορές είναι χειροτέρευσης. Οι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας πρέπει βασικά να προστατεύονται όσο γίνεται και με οποιονδήποτε τρόπο από κάθε είδους κρυολογήματα, ρεύματα ή λοιμώξεις.
Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να προφυλάσσονται καλά, να ντύνονται σωστά, να αποφεύγουν τα ρεύματα και συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν ενδείξεις κρυολογήματος.
Ασφαλώς και όλα αυτά δεν είναι εύκολα για την καθημερινότητα αλλά οπωσδήποτε σαν προφύλαξη αξίζουν διότι κάθε λοιμώδης επιπλοκή στην σκλήρυνση κατά πλάκας έχει μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι την πλήρη αποκατάστασή της.
Πρέπει να περάσουνε πολλά χρόνια και να είναι ο ασθενής σίγουρα «ασφαλισμένος» από τυχόν επιθέσεις για να χαλαρώσει τα μέτρα προσοχής.
Στην πιο καλή περίπτωση είναι αυτό που λέγεται τίμα την αρρώστια σου για να σε τιμάει δηλαδή πρόσεξε για να σε προσέξει.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share