ΣΚΠ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

2:17 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
Αυτή η ελάχιστη δραστηριότητα εγκεφαλικής «αδράνειας» μπορεί σήμερα να εντοπιστεί και να μετρηθεί. Αυτό γίνεται και με το ΗΕΓ και με την υπολογιστική μαγνητική τομογραφία. Στην ΣΚΠ έχει διαπιστωθεί ότι η αρρώστια ξεκινάει στον εγκέφαλο ακριβώς στα σημεία που παρουσιάζουν διαταραχή της ελάχιστης δραστηριότητας των εγκεφαλικών αυτών συστημάτων.
Η συμπτωματολογία δε, ανάλογα εάν είναι από κίνηση, αίσθηση, ψυχικές διαταραχές κ.λ.π. «επικοινωνεί με τον τόπο της ελαττωμένης και διαταραγμένης αυτής ενεργειακής κατάστασης.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share