Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ «ΚΛΕΙΣΤΩΝ» ΦΛΕΒΩΝ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

8:11 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΧΡΟΝΙΑ « ΕΓΚΕΦΑΛΟΝΩΤΙΑΙΑ ΦΛΕΒΩΔΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ» ΉΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΈΜΠΝΕΥΣΗ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΑΟΛΟ ΖΑΜΠΟΝΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ «ΈΠΡΕΠΕ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.
Η κακή κυκλοφορία του αίματος στην βάση του κρανίου, αποτελούσε την αιτία για όλα τα δεινά και για όλες τις συμπτωματολογίες που παρουσίαζε η σκλήρυνση κατά πλάκας. Σαν θεραπεία πρότεινε την διάνοιξη με την διαδικασία των υπερήχων, των ανάλογων φλεβών στη βάση του κρανίου, προκειμένου να υπάρξει μια βελτίωση της συμπτωματολογίας της νόσου.
Πάρα πολλοί ασθενείς, ακολούθησαν την υπόδειξη αυτή, και σε διάφορα κέντρα υπέστησαν τόσο την διαδικασία της διάγνωσης όσο και την μετέπειτα της μη χειρουργικής, ευτυχώς, και ανώδυνης επέμβασης.
Η εμπειρία μέχρι στιγμής, τουλάχιστον από το δικό μας ινστιτούτο, έδειξε ότι τα αποτελέσματα ήταν τελείως ασήμαντα έως ανύπαρκτα.
Δεν πιστοποιήθηκε καμία βελτίωση ή διαφορά, τουλάχιστον για τους ασθενείς που εμείς ξέραμε, και είχαμε εξετάσει και νευροφυσιολογικά ,διεξοδικά, πριν και μετά την εφαρμοσμένη θεραπευτική αγωγή.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share