ΣΥΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

2:41 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΈΓΙΝΕ ΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΣΕ ΌΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Έτσι λοιπόν έχει αυξηθεί και το ευδόκιμο ζωής και η γενική κατάσταση, ώστε να αντέχει αρκετές φορές και την παρουσία άλλων ασθενειών, όπως είναι τα αγγειακά νοσήματα. Σε ότι αφορά τη συνοσηρότητα σκλήρυνσης κατά πλάκας και αγγειακών νοσημάτων χρειάζεται μέγιστη προσοχή, διότι από ένα σημείο και ύστερα κλινικά το ένα επικουρεί αρνητικά το άλλο, επιδεινώνοντας την όλη κατάσταση και δημιουργώντας σχεδόν άλυτα κλινικά προβλήματα. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο γιατρός και ασθενής να έχουν αυξημένη παρατηρητικότητα σε δυο τουλάχιστον ουσιαστικά σημεία˙ στην έναρξη των προβλημάτων από τη μια ή την άλλη ασθένεια και στην έγκαιρη αντιμετώπιση και των δυο. Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση ή απομάκρυνση της προσοχής από το ένα αντικείμενο προς όφελος του άλλου. Συντονισμένες θεραπείες είναι απαραίτητες.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share