ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΝΕΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

2:27 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ «ΕΤΙΚΕΤΑ».
Συμβολίζει κάποιες νοσηρές καταστάσεις, των οποίων, μέχρι στιγμής, η αιτία είναι άγνωστη. Αντίθετα, με το άγνωστο της προέλευσης της σκλήρυνσης κατά  πλάκας, οι διάφορες μορφές είναι της πορείας συμπτωμάτων και αποκλίσεων αυτών ˙είναι επαρκώς γνωστά και επιδέχονται επιγενετική επέμβαση. Οι επιγενετικές επεμβάσεις της σκλήρυνσης κατά πλάκας έχουν μεγάλη σημασία, διότι με απλές και αναίμακτες κινήσεις μπορούμε εκ των έξω να επηρεάσουμε ουσιαστικά τη λειτουργία των γονιδίων προς όφελος της βελτίωσης της κλινικής εικόνας της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Αυτό μπορεί να γίνει π.χ. ρυθμίζοντας διαιτολογικά ή φαρμακευτικά τη βάδιση, την αναπνοή και γενικά την κίνηση, έτσι ώστε να μπει σε μια φορά βελτίωσης ,καθαρή, λόγω αλλαγής γονιδιακής νοοτροπίας.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share