ΔΥΣΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

2:09 μ.μ. by Dr D. Kountouris

ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΥΣΤΟΝΙΑΣ ΜΥΩΝ, ΆΚΡΩΝ Ή ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Κατά κύριο λόγο, στις περισσότερες των περιπτώσεων η δυστονία αυτή εμφανιζόταν στους μύες του προσώπου και με την πάροδο του χρόνου αυξανόταν σε ένταση συμπτωματολογίας και η έκφραση της. Σε περιπτώσεις που η θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας ήταν επιτυχής, υπήρχε και η υποχώρηση των μυοτονικών συμπτωμάτων, αλλά πάντα απέμενε ένα υπόλοιπο, δείχνοντας ότι υπάρχει κάποιος βαθμός «ανεξαρτησίας» της μιας περίπτωσης από την άλλη. Σε περίπτωση που οι μυοτονικές αντιδράσεις συνεχίζονταν και μετά το πέρασμα της συμπτωματολογίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας, χρειαζόταν περαιτέρω θεραπεία.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share