ΣΚΛΗΡΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΣ HOLMES

10:34 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΝΟΣΟΣ HOLMES ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΗ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΓΚΕΦΑΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ.
Χαρακτηρίζεται ως και ελαιοπαρεγκεφαλιδική ατροφία. Το πρόβλημα με τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι ότι μπορεί η συμπτωματολογία της να ταυτίζεται με τη νόσο του Holms. Σε αυτές τις περιπτώσεις προκύπτουν διαφοροδιαγνωστικά προβλήματα, που κρατούν χρόνια χωρίς να φτάνουμε σε διάγνωση και θεραπεία. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι όταν έχουμε τη μια ή την άλλη αρρώστια πάντοτε ,διαφορογνωστικά, να σκεφτόμαστε και τις δυο περιπτώσεις.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share