ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΥΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

1:28 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΥΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ.
Από την εμφάνιση απλών λοιμώξεων μέχρι συνδυασμού μεταβολικών διαταραχών, όπως διαβήτης και θυρεοειδίτιδες. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η πείρα έχει δείξει ότι η πρώτη εμπλοκή που εμφανίζεται σαν σύμπτωμα είναι ψυχικές διαταραχές του τύπου σύγχυσης και κατάθλιψης. Αυτό δείχνει άμεσα μια συμμετοχή εγκεφαλικών δυσλειτουργιών που προκλήθηκαν εξαιτίας της συνοσηρότητας. Δείχνει, δηλαδή, μια εξέλιξη της νόσου. Στις περιπτώσεις αυτές η θεραπευτική πείρα επιβάλλει άμεση αντιμετώπιση προς όλες τις κατευθύνσεις για όσο χρονικό διάστημα και αν χρειαστεί. Το θεραπευτικό δόγμα είναι να μη μείνει καμιά υπολειμματική συμπτωματολογία, εάν δεν κατορθωθεί αυτό με σιγουριά˙ η παθολογική διαδικασία της συνοσηρότητας θα εξελιχθεί περαιτέρω εις βάρος του ασθενούς.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share