ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

3:01 π.μ. by Dr D. Kountouris

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Στο Γιούλιχ της Γερμανίας εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά ένας νέος εμπορικός μαγνητικός τομογράφος μεγάλης ισχύος. Έτσι, πλέον δίδεται στο κοινό μια μεγάλη ευκαιρία για μια πιο λεπτομερή και εμπεριστατωμένη έρευνα του εγκεφάλου και των παθήσεών του.
Ο νέος μαγνητικός τομογράφος είναι περίπου πενταπλάσιας ισχύος (9,4 Tesla) από τους συμβατικούς με τεράστια δυνατότητα ευκρίνειας. Το γεγονός αυτό θα κάνει πιο εύκολη την πιστοποίηση και σε περιπτώσεις που σήμερα μένουν αδιάγνωστες και αξιολογούνται σαν φυσιολογικές.
Με το νέο μηχάνημα της μαγνητικής τομογραφίας υπάρχει η δυνατότητα εντοπισμού αλλοιώσεων και σε λίγο κυτταρικό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει κέρδος χρόνου στην πιστοποίηση της διάγνωσης και στην εφαρμογή της έγκαιρης θεραπείας.

Ετικέτες , , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share