ΣΚΠ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ

5:24 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΚΠ.
Αναμφίβολα η ρίζα και των δύο νόσων είναι αγνώστου αιτιολογίας η οποία μπορεί να είναι διαφορετικής συμπτωματολογίας, έντασης για την μία ή την άλλη νόσο.
Στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να υπάρχει κοινή – άμεση αντιμετώπιση διότι κατά κανόνα η αρνητική εξέλιξη της μιας αρρώστιας επηρεάζει την άλλη.
Βέβαια πριν από κάθε επέμβαση η ανάγκη μιας εκτεταμένης διαγνωστικής διαδικασίας είναι απολύτως αναγκαία.
Πρέπει να συνεκτιμηθούν με μεγάλη συνέπεια τυχόν συμπτώματα που επικαλύπτονται και άλλες οργανικές αδυναμίες π.χ. νεφρική λειτουργία προκειμένου να δοθεί η έκταση της αγωγής στην δόση που πρέπει.
Η πιο ενδεδειγμένη αγωγή σε αυτές τις μικτές περιπτώσεις είναι η ανοσοκαταστολή.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share