ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΠ

12:47 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΗΡΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. Κατά κανόνα η αρρώστια συνοδεύεται και απο άλλα αυτοάνοσα νοσήματα και απο επιγενετικές διαταραχές με βάση τον παθολογικό της χαρακτήρα αλλα με άλλη κλινική «διαδρομή». Ο γιατρός είναι υποχρεωμένος, προκειμένου να έχει μια ουσιαστική θεραπευτική αντιμετώπιση στην άμεση εκτίμηση όλων των παραγόντων της σινοσηρότητας και να αποφεύγει τον κίνδυνο της «ετικέτας» της μιας διάγνωσης. Μόνο με αυτόν τον γνώμονα μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία με ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share