ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ;

2:00 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΠ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ.
Πράγματι το αυξημένο ευδόκιμο ζωής τουλάχιστον στον δυτικό χώρο, η αύξηση των διαγνωστικών μέτρων και η συχνότερη προσέλευση στον γιατρό είναι κάποιες από τις αιτίες της αύξησης των ασθενών με ΣΚΠ. Το κακό όμως δεν σταματάει εκεί. Ένα μεγάλο ρόλο παίζει ο στρεσογόνος τρόπος ζωής που τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τα αυτοάνοσα νοσήματα σε θεόρατα ύψη. Σε αυτή την περίπτωση η ΣΚΠ δεν θα μπορούσε να αποτελούσε μια εξαίρεση.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share