ΣΚΠ - ΚΙΝΗΣΗ - ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ

2:46 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΠ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
Επιβάλλεται έτσι στην αρρώστια αυτή από την πρώτη στιγμή που θα εκδηλωθεί μια άμεση προσπάθεια του ασθενούς να μην αυξήσει το βάρος προσέχοντας την διατροφή του και να κινείται στο όριο που του είναι επιτρεπτό.
Η σωστή δίαιτα με απώλεια βάρους και κίνηση δυναμώνουν τον οργανισμό μέσω του ανοσοποιητικού λόγω αύξησης των κυττάρων δολοφόνων που χρειάζεται το ανοσοποιητικό για να πολεμήσει τις επιμέρους διαταραχές που προκαλούν υπέρβαρος και ακινησία.
Είναι δε χαρακτηριστικό ή αύξηση των κυττάρων φονιάδων με την παραμικρή δραστηριότητα εκγύμνασης.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share