ΣΚΠ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ

2:33 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΠ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ.
Ασθενείς με ΣΚΠ όπως είναι φυσιολογικό και με όλους τους ανθρώπους πέφτουν τακτικά σε εκρήξεις θυμού ή καταστάσεις οργής, διαρκείας ακόμη και ημερών.
Άσχετα με την χαρακτηριοδομή τους και την αιτία που προκαλεί την αντίδραση ή καταγραφή των εγκεφαλικών δραστηριοτήτων μέσω των προκλητών δυναμικών δείχνει ότι οι καταστάσεις αυτές προκαλούν σχεδόν μόνιμες βλάβες στο εγκεφαλικό παρέγχυμα.
Δηλαδή χειροτερεύουν την αρρώστια. Καταγράψαμε οπτικά και ακουστικά προκλητά δυναμικά σε θυμωμένους με ΣΚΠ.
Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για νευροφυσιολογικές εξετάσεις μέσω των οποίων μπορούμε γρήγορα και ανώδυνα να εξετάσουμε οπτική οδό και στέλεχος του εγκεφάλου. Πιστοποιήσαμε σε όλες τις περιπτώσεις μέσω των δύο εξετάσεων μια χειροτέρευση των αποτελεσμάτων η οποία ελάχιστες φορές επανήλθε εν μέρει μόνη της.
Ακόμα και όταν δόθηκε εντατική θεραπεία σε λίγες περιπτώσεις είχαμε πλήρης αποκατάσταση. Πρέπει οι ασθενείς με ΣΚΠ να αποφεύγουνε καταστάσεις οργής και θυμού.

Ετικέτες , , , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share