ΠΟΙΕΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

6:34 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
Οι έρευνες, κατά κύριο λόγο, επικεντρώνονται στον τρόπο της υποτιθέμενης ανοσολογικής αντίδρασης που εκλαμβάνεται ως το κύριο αίτιο της αιτίας της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Βέβαια, μια έρευνα πάντα έχει μια αρχή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αρχή έχει γίνει «θεσμός» και όλη η μετέπειτα φαρμακευτική θεραπευτική επικεντρώνεται σε αυτό το «θεσμό». Έτσι τα φάρμακα που παράγονται, πλέον, για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας απορρέουν από αυτή τη συλλογιστική και δεν φτάνουν σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον έως τώρα. Κοντά σαράντα χρόνια, τέτοιες δοκιμές δεν έχουν φέρει μια ουσιαστική τελεσίδικη θεραπευτική βελτίωση.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share