ΣΚΠ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

6:18 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.
Πρόκειται για μια αύξηση των χαρακτηριστικών κυττάρων που πολεμούν κάθε εχθρό του σώματος.
Τα κύτταρα αυτά έχουν το χαρακτηριστικό να αυξάνονται απότομα σε οποιαδήποτε «ωφέλιμη» για το σώμα κίνηση ή συναισθηματική ευφορία.
Μετά από μικρό χρονικό διάστημα «ξαναπέφτουν» στην συνηθισμένη τους συνάθροιση ή ακόμα και πιο κάτω. Έτσι λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για ένα «ανοιχτό παράθυρο» που έχει τεράστια σημασία για την αξιοποίηση κάθε θεραπευτικού μέσου σε ότι αφορά την ΣΚΠ.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share