ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

4:05 π.μ. by Dr D. Kountouris
Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΕ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.Η χρόνια σχιζοφρένεια αποτελεί μια από τις πιο «σκληρές» ψυχιατρικές ασθένειες σε ότι αφορά την θεραπεία έτσι που κάθε ουσία που δυνατόν να βελτιώνει αυτή την κατάσταση να είναι άκρως ευπρόσδεκτη. Έτσι αποδείχτηκε ότι η ανοσολογική και ανοσορυθμιστική δράση της ερυθροποιητίνης καθώς επίσης και αύξηση με οξυγόνο των ερυθρών κυττάρων και ιδιαίτερα κάποιων περιοχών του εγκεφάλου έχει μια ουσιαστική ευεργετική δράση στην χρόνια σχιζοφρένεια.
Δηλαδή στην μορφή εκείνης της σχιζοφρένειας που κατά τα εγκεφαλογραφήματα έχουμε τις μεγαλύτερες λειτουργικές βλάβες λόγω χρόνιας φθοράς των κυττάρων του εγκεφάλου. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη ανακάλυψη που δίνει νέα ώθηση στην θεραπεία της σχιζοφρένειας και ελπίδα σε πολλά εκατομμύρια ασθενείς.

Ετικέτες , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share