ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣKΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ;

5:38 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΡΟΜΠIΝ ΦΡΑΝΚΛΙΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ομάδα του καθηγητή Φράνκλιν «παράγει» κύτταρα μυελίνης σε ποντίκια, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν για την αποκατάσταση βλαβών στο κεντρικό νευρικό σύστημα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Βέβαια, όπως δήλωσε ο Φράνκλιν, θέλει δεκαπέντε με είκοσι χρόνια προσπάθειας ΄δεν αποτελεί είδηση λόγω του παρατεταμένου χρόνου, αποτελεί όμως ελπίδα για το μέλλον. Παράλληλα, οι επιστήμονες εξακολουθούν να ασχολούνται με το θέμα και όπου υπάρχει ασχολία, υπάρχει παραγωγή, άρα και ελπίδα. Η ελπίδα είναι και το τελευταίο που μένει, γιατί μέχρι στιγμής είναι σαφές ότι η άμεση εφαρμογή είναι κάτι το ακατόρθωτο.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (1)


Blogger Erevna MediMark
18 Απριλίου 2012 - 4:00 π.μ.  

Θέλεις οι ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες και θεραπευτικές επιλογές;

Είσαι ο ίδιος ασθενής;
Λάβε μέρος στην έρευνα και μοιράσου την εμπειρία σου.
Πες πόσο ικανοποιημένος είσαι από τη θεραπεία σου και τις υπηρεσίες που λαμβάνεις, ανέφερε τα προβλήματά σου και βοήθησε να γίνουν καλύτερα κατανοητές οι ανάγκες σου.

Μάθε πώς
http://medimark.wufoo.com/forms/r7x2s9/

Medi Mark - Εταιρία Ιατρικής & Φαρμακευτικής έρευνας αγοράς
Τηλέφωνο: 210 69 90 124
Email: medimark@hol.gr

Είσαι συγγενής ή φίλος κάποιου ατόμου που πάσχει από ΠΣ;
Μίλησε για αυτήν την έρευνα.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και όλες οι απαντήσεις είναι απόλυτα εμπιστευτικές χωρίς καμία αναφορά σε μεμονωμένα άτομα.

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share