ΣΚΠ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΥΠΟΥ 1

7:03 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ» ΤΑΚΤΙΚΑ.Κλινικά όμως με αλληλοσυγκρουόμενες θεραπείες.
Η κύρια θεραπεία και για τα δύο νοσήματα είναι ανοσοκαταστολή και μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η χρήση κορτιζόνης σε οξέα στάδια.
Ένα τέτοιο θέμα φαρμακοκινητικά είναι αδιαπραγμάτευτο για το σάκχαρο όμως κλινικά είναι κάτι που πάντα τίθεται υπό συζήτηση.
Όπως απερίφραστα γίνεται χρήση ινσουλίνης σε αύξηση του σακχάρου.
Θα πρέπει να συζητείται και η χρήση κορτικοστερεοειδών με σωστή κάλυψη όταν έχουμε «έκρηξη» της συμπτωματολογίας της ΣΚΠ στο δίπολο αυτών των ασθενειών.
Για τις περιπτώσεις αυτές ακόμα δεν έχει κλείσει η αναζήτηση αν πρόκειται για τυχαία συνύπαρξη 2 αυτοάνοσων νοσημάτων ή μιας νοσολογικής οντότητας.

Ετικέτες , , , ,

Comments (0)


<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurnerΣεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομέναOur site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share