ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΛΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΩΝ ΣΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

8:12 π.μ. by Dr D. Kountouris
ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΑ, Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΈΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΟΣΟΥ.
Μια τέτοια κατάσταση είναι εξελκώσεις και αιμορραγίες κυρίως από τη μύτη, το στόμα και άλλα μέρη του σώματος. Περισσότερο δε, νεφρά και πνευμόνια στην αγγειίτιδα τύπου Βέγκερ. Η τελευταία εμφανίζεται σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδιαίτερα μετά από θεραπείες ή ανοσοκαταστολή. Πρόκειται δε, για περιπτώσεις όπου υφίσταται η προδιάθεση και η παθογένεια της σκλήρυνσης κατά πλάκας μαζί με την τοξικότητα της ανοσοκατασταλτικής θεραπείας και μπορούν να επιτείνουν το πρόβλημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η έγκαιρη χορήγηση κορτικοστεροειδών και αλλαγή της ανοσοκατασταλτικής θεραπείας βοηθάει σημαντικά.

Ετικέτες , , , , ,

Comments (1)


Blogger Erevna MediMark
18 Απριλίου 2012 στις 4:31 π.μ.  

Θέλεις οι ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες και θεραπευτικές επιλογές;

Είσαι ο ίδιος ασθενής;
Λάβε μέρος στην έρευνα και μοιράσου την εμπειρία σου.
Πες πόσο ικανοποιημένος είσαι από τη θεραπεία σου και τις υπηρεσίες που λαμβάνεις, ανέφερε τα προβλήματά σου και βοήθησε να γίνουν καλύτερα κατανοητές οι ανάγκες σου.

Μάθε πώς
http://medimark.wufoo.com/forms/r7x2s9/

Medi Mark - Εταιρία Ιατρικής & Φαρμακευτικής έρευνας αγοράς
Τηλέφωνο: 210 69 90 124
Email: medimark@hol.gr

Είσαι συγγενής ή φίλος κάποιου ατόμου που πάσχει από ΠΣ;
Μίλησε για αυτήν την έρευνα.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και όλες οι απαντήσεις είναι απόλυτα εμπιστευτικές χωρίς καμία αναφορά σε μεμονωμένα άτομα.

<<<< Επόμενο νεότερο άρθρο Επόμενο παλαιότερο άρθρο >>>>
Συγγραφέας
  • Dr. Δημήτρης Κουντούρης border=
  • Όνομα: Dr D. Kountouris
  • Τοποθεσία: Αθήνα, Αττική, Greece
  • Σχετικά: Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.
  • Προβολή πλήρους προφίλ
Προηγούμενες αναρτήσεις
Αρχεία
Σύνδεσμοι

Θυρεοειδίτιδα

Θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα;
Δώστε το email σας:



Η υπηρεσία παρέχεται από το FeedBurner



Σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα



Our site is at APN Greece Directory


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ - Ηλεκτρονικό φυλλάδιο
Share